FACT 360 _ TERRE IS IN THE AIR

Beleef de 360 ° - ervaring van aarden architectuur

Ruwe, echte aarde is een natuurlijk en (h)eerlijk bouwmateriaal dat alsmaar meer en meer creatief en nuttig wordt gebruikt in Africa en elders om gebouwen en structuren voor de meest diverse toepassingen te ontwerpen. Professionals erkennen haar typische eigenschappen en maken er dankbaar gebruik van om gezonde, comfortabele, nuttige en thermisch efficiënte constructies mee op te zetten.
Door middel van interactieve en digitale toepassingen onthullen de leden van het FACT Sahel-netwerk de wetenschap achter de geavanceerde technieken die worden gebruikt. Dankzij de hernieuwde aandacht ontplooit de klei-architectuur hier haar krachtig en esthetisch karakter. De experts zijn nog lang niet klaar met u en ons te verbazen.

De reeks FACT 360° video clips vergezelt het boek "BUILDING IN EARTH IN THE SAHEL TODAY" en onthult prachtige, moderne en innovatieve projecten. Clip # 1 is opgenomen in het NANAGALENI hotel in Mali. Dat bestaat uit gebouwen van 2 verdiepingen gestut door muren die volledig uit ruwe aarde zijn gemaakt.
FACT tolt u rond... Beleef de 360°-ervaring met of zonder een virtual reality-headset en bezoek de traditionele architectuur van vandaag.

FACT Sahel +
www.factsahelplus.com

 


©Nicolas Réméné