Hoe deelnemen?

5 stappen tot een succesvolle inzending voor de Prijs D4D

 

Stap 1: Wedstrijdreglement

Het is belangrijk dat de inzender de tijd neemt om het  wedstrijdreglement en alle informatie over de prijs zorgvuldig te lezen. Onvolledige dossiers of dossiers die niet voldoen aan de Prijs D4D richtlijnen worden gediskwalificeerd en ingetrokken van het selectieproces zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Stap 2: Evaluatiecriteria

De evaluatiecriteria geven weer welke technische en strategische aspecten het belangrijkste zijn voor de Prijs D4D en waar de jury haar beoordeling op zal baseren. Inzenders dienen ervoor te zorgen dat hun werk voldoet aan deze evaluatiecriteria.

 

Stap 3: Het deelnameformulier

Na het downloaden van het deelnameformulier per categorie ('iStartUp' / 'iStandOut' / 'iChoose') kunnen de inzenders van start gaan met het invullen van de categorie-specifieke vragen. Het is zeer belangrijk dat het formulier accuraat en volledig wordt ingevuld.

 

Stap 4: Het dossier

Het  online samenstellen en inzenden van het dossier, gebeurt onder de rubriek Inschrijven.

 

Stap 5: Noodzakelijke informatie

De inzenders moeten, naast het deelnameformulier, bijkomende noodzakelijke informatie of documenten voorzien tijdens het inschrijven: bv. de link naar de videopitch ('iStartUp') of het audiovisueel materiaal ('iChoose'); een digitale versie van (doctoraats)thesis, publicatie, product, applicatie, etc. ('iStandOut') of het grafisch materiaal ('iChoose').

 

 

Inzenders voor de categorie 'iStandOut' worden verzocht een geprinte versie van hun werk te versturen in tweevoud naar het contactadres van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika.

 

 

Inzenders kunnen hun dossier uploaden tot en met donderdag 14 juli 2016.